Jurnalist GdS, lovit şi agresat de "oameni din cohorta lui Dragnea"

foto
foto (gds.ro)

Jurnalistul Gazetei de Sud Bogdan Groşereanu a fost agresat fizic şi verbal de două personaje care îl aşteptau pe liderul PSD, Liviu Dragnea, să participe la aşa-zisa inaugurare a drumului expres Craiova – Piteşti, relatează gds.ro.

"Aşa cum se întâmplă în mai toate locurile pe unde se plimbă prin ţară, Dragnea a fost huiduit de un grup de câteva persoane, iar jurnaliştii prezenţi la faţa locului, printre care şi Bogdan Groşereanu, au filmat ceea ce se întâmpla. Nemulţumiţi şi înfierbântaţi doi indivizi din cohorta lui Dragnea l-au bruscat pe jurnalistul GdS în timp ce-şi făcea meseria, iar unul dintre ei l-a lovit cu cotul în stomac şi i-a spus mârlăneşte 'Marş de aici!'. Pe unul dintre cei doi l-am recunoscut. Este vorba despre şeful secţiei de drumuri judeţene din Gorj, Ion Tudor. Pe celălalt, cel care a lovit cu cotul, îmbrăcat în cămaşă roşie cu carouri, poate îl recunoaşteţi dumneavoastră. Seamănă cu primarul unei comune din Dolj, dar, pentru că ne place să fim exacţi, nu ne pronunţăm încă", scrie publicaţia citată.

"I-am spus că sunt jurnalist şi că îmi fac meseria. Mi-a băgat cotul în stomac şi mi-a spus să plec acasă", a explicat Bogdan Groşereanu incidentul cu individul îmbrăcat în cămaşă.

Şeful secţiei de drumuri din Gorj, Ion Tudor, a recunoscut că a existat un incident, dar susţine că totul a fost civilizat: "A fost o manifestare în cadrul unui şantier. Cinci persoane au scandat. Eu am intervenit civilizat. Cei cinci se manifestau vulgar în incinta unui şantier. Când am pus mâna pe jurnalistul de la Gazeta de Sud a fost pentru că au existat câteva replici neprincipiale. Am intervenit în mod civilizat".

Pentru a vedea materialul video intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne