Jurnal secret: care a fost ultima dorinţă a lui Michael Jackson

Regele muzicii pop Michael Jackson
Regele muzicii pop Michael Jackson (Ian Gavan / Getty Images)

Regele muzicii pop, Michael Jackson, avea o dorinţă mai puţin cunoscută de publicul larg. În jurnalul său secret, artistul scria că îşi dorea să rămână în memoria oamenilor nu în calitate de cântăreţ, ci în calitate de vedetă de cinema, potrivit unor noi dezvăluiri publicate joi în The New York Post.

Celebrul cântăreţ american avea o mare admiraţie pentru starurile care dansau şi cântau pe marele ecran în perioada de glorie a Hollywood-ului. Staruri precum Gene Kelly şi Fred Astaire erau foarte apreciate de artist, care dorea să le imite succesul. De fapt Michael Jackson dorea să ajungă "mai bun decât Kelly şi Astaire, care erau cei mai buni din toate timpurile".

Michael Jackson, care devenise celebru datorită muzicii sale, mărturisea în jurnalul său secret: "Dacă nu mă concentrez asupra filmului, atunci nu voi rămâne în memoria oamenilor". Megastarul scria aceste lucruri la doar câteva luni înainte să moară.

În jurnalul său Michael a scris şi despre planurile sale de viitor: dorea ca producătorii de pe Broadway să realizeze o piesă de teatru despre viaţa sa şi vroia să devină "primul artist multimiliardar-actor-regizor".

Artistul a părăsit lumea la 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, în urma unei supradoze de propofol, în reşedinţa sa din Los Angeles. În jurnal se dezvăluie şi cât de mult depindea de medicul său Conrad Murray care îi administra medicamente pentru a-l ajuta să adoarmă.

"Conrad trebuie să muncească mai mult. Nu se poate să fiu obosit după injecţia care îmi induce atât de importantul somn", scria Michael Jackson.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Externe