Julia Roberts a fost "împinsă" de o fantomă într-un cimitir din New York

Celebra actriţă din filmul "Pretty Woman" a trăit unul dintre cele mai înspăimântătoare momente în timpul filmărilor la noul său film, afirmând că a fost martora unei experienţe paranormale.
Julia Roberts
Julia Roberts (Getty Images)

În prezent, Julia Roberts filmează "Ben is Back", o dramă în care interpretează rolul unei mame ce are o relaţie conflictuală cu unul dintre copiii ei, care se întoarce acasă după o absenţă îndelungată.

Una dintre scene trebuia filmată într-un cimitir din Haverstraw, New York. Aşadar, după ce Julia apare, a început filmarea unei scene pline de emoţie cu partenerul său, Lucas. În aparenţă, Julia îl forţează pe actorul în vârstă de 21 de ani să iasă dintr-un vehicul şi începe să-l împingă prin iarbă printre pietrele funerare.

În mijlocul filmării, în faţa unui mormânt, Julia a simţit o prezenţă care a înspăimântat-o de moarte, împiedicând-o să continue filmările în acea zi.

Într-un interviu acordat revistei americane Star, Julia povesteşte că stătea lângă un mormânt aşteptând semnalul regizorului Peter Hedges, când, dintr-odată a simţit pe cineva în spate care a atins-o pe umăr, după care a împins-o cu forţa. Însă, când s-a întors să vadă cine era autorul, nu a văzut pe nimeni!

Gândindu-se că a fost o glumă făcută de un tehnician, a comentat evenimentul. Dar în jurul actriţei, în acel moment, nu existau nici tehnicieni şi nici persoane care făceau glume. Experienţa supranaturală pe care a experimentat-o a înspăimântat-o enorm şi a rămas ca paralizată pentru mult timp. Din acest motiv, regizorul Peter Hedges a trebuit să suspende filmările timp de câteva ore.

Deocamdată, totul a rămas învăluit în mister şi nimeni din apropiere nu a reuşit să explice ce s-a întâmplat cu adevărat. Se pare că într-adevăr supranaturalul a însoţit-o pe actriţa din "Prety Woman" pe parcursul acestei scene!