Judecarea a zeci de dosare grele, amânată. Printre beneficiari, şi Liviu Dragnea

Liviu Dragnea, Victor Ponta, Sebastian Ghiţă, Toni Greblă, Tudor Chiuariu şi alte nume grele mai primesc un răgaz până ce procesele lor să meargă mai departe.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Epoch Times România)

Magistraţii Înaltei Curţi au decis amânarea a 25 de dosare aflate pe rolurile completurilor de 5 judecători, după ce Curtea de Apel Bucureşti a decis - în urma solicitării avocatului lui Liviu Dragnea, anularea tragerii la sorţi a completurilor, din 9 noiembrie. Printre procesele amânate se numără şi cel al liderul PSD.

Cauzele amânate ar urma să fie judecate începând cu data de 14 ianuarie, relatează Mediafax.

La amânare s-a ajuns după ce magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au admis în data de 23 noiembrie cererea lui Liviu Dragnea de a anula decizia ÎCCJ privind tragere la sorţi a completurilor de 5 judecători din 9 noiembrie. Decizia nu e definitivă, dar instanţa a decis suspendarea executării hotărârii ÎCCJ până la soluţia finală.

Reamintim că după ce a obţinut în urma unei decizii CCR schimbarea primului complet de cinci judecători la care a ajuns apelul în dosarul Bombonica, liderul PSD Liviu Dragnea a contestat şi cel de al doilea complet de la instanţa supremă şi avut câştig de cauză.

Ulterior, adunarea generală a judecătorilor Înaltei Curţi a decis ca şedinţele de judecată din 3 şi 10 decembrie de la completurile de 5 judecători (C5) să se amâne.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne