José Mourinho, revocat din funcţia de tehnician a lui Manchester United

"Clubul doreşte să-i mulţumească lui José Mourinho pentru munca depusă în această perioadă la Manchester United şi îi urează noroc în viitor.." se arată într-un comunicat al conducerii grupării de pe Old Trafford.
Antrenorul portughez Jose Mourinho.
Antrenorul portughez Jose Mourinho. (Getty Images)

Portughezul José Mourinho a fost eliberat din funcţia de conducător principal de joc al formaţiei engleze de fotbal Manchester United, potrivit anunţului făcut de conducerea clubului printr-un comunicat.

''Clubul doreşte să-i mulţumească lui José Mourinho pentru munca depusă în această perioadă la Manchester United şi îi urează noroc în viitor. Un antrenor interimar va fi numit până la finele acestui sezon, în timp ce clubul va declanşa procesul de recrutare pentru un nou antrenor'', se arată în comunicatul sus menţionat.

Această decizie a fost luată în urma rezultatelor slabe înregistrate de gruparea de pe 'Old Trafford' în acest sezon de Premier League, 'Diavolii Roşii' plasându-se pe locul şase în primul eşalon al sistemului de ligi ale fotbalului englez, cu 26 puncte, la 8 puncte de zona cupelor europene.

Mourinho (55 de ani) preluase gruparea din Manchester în luna mai 2016. De atunci acesta a contabilizat 84 victorii, 32 egaluri şi 28 de înfrângeri, trecându-şi în palmares Cupa Ligii engleze în 2016 , Supercupa Angliei (FA Community Shield) în 2017, respectiv Europa League în 2017.

În optimile Ligii Campionilor, United va juca în luna februarie cu Paris Saint-Germain.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport