Jo Jo Dan: Kell Brook nu a mai boxat cu cineva ca mine

(photos.com)

Boxerul româno-canadian Jo Jo Dan, aspirant la centura mondială IBF a categoriei welter, s-a declarat încrezător în şansa sa la victorie în meciul programat pe 28 martie la Sheffield, deşi campionul mondial Kell Brook este cotat cu prima şansă.

Kell Brook, 28 ani, cu 33 victorii în palmares, a câştigat în august 2014 titlul mondial de la americanul Shawn Porter, dar apoi a fost implicat într-un incident nefericit şi a fost înjunghiat la picior în Insulele Tenerife la începutul lunii septembrie. De atunci, Brook nu a mai boxat, dar este complet refăcut pentru lupta cu Jo Jo Dan.

Jo Jo Dan, 33 ani, cu 34 victorii şi 2 înfrângeri la profesionism, crede că Brook va avea o surpriză în meciul din 28 martie: ''Kell nu a mai luptat cu nimeni ca mine. Cred în mine şi nu cred că poate veni cu ceva care să mă surprindă. Sunt în program cu antrenamentele mele şi voi fi în formă la ora meciului. L-am văzut când a câştigat titlul mondial şi a reuşit o mare performanţă, dar echipa mea l-a studiat în amănunţime şi vom avea o strategie învingătoare. Vreau să facem un super meci pentru toţi fanii boxului.

Ambii ne antrenăm cu scopul de a câştiga, aşa că fanii aşteaptă artificii. Aştept de mult timp un meci de titlu mondial aşa că sunt determinat să profit de şansa mea. Profeţia mea este simplă: Jo Jo Dan devine noul campion mondial IBF la welter''.

S-au pus în vânzare şi biletele pentru gala din 28 martie de la Motorpoint Arena din Sheffield, cu preţuri de 40, 60, 80, 100 şi 150 lire sterline.