Jennifer Aniston nu agreează injecţiile cosmetice: "Este o pantă periculoasă"

Jennifer Aniston la premiera filmului Call Me Crazy,16 aprilie.
Jennifer Aniston la premiera filmului Call Me Crazy,16 aprilie. (Jason Merritt / Getty Images)

Jennifer Aniston nu agreează ideea că prietenele ei folosesc produse cosmetice injectabile şi, cu siguranţă, nu le-ar folosi nici ea însăşi, a dezvăluit actriţa într-un interviu recent acordat pentru Yahoo Beauty. În vârstă de 46 de ani, Aniston a vorbit, de asemenea, despre regimul său de fitness şi, nu în ultimul rând, despre talentele sale de bucătar.

Starul a explicat cât de periculoase şi inutile sunt injecţiile cosmetice. Într-un interviu acordat anul trecut, Aniston a declarat că nu face "injecţii" pentru ca faţa ei să arate mai bine.

"Pur si simplu nu ajută. Este o pantă periculoasă", a spus Aniston. "Şi aşa cum spuneam mai înainte [într-un interviu anterior], persoanele care recurg la tratamente injectabile cu rol cosmetic ajung să se obişnuiască cu ele, li se pare ceva normal, aşa că este greu să nu le mai folosească".

Aniston are cu siguranţă o abordare sănătoasă în ceea ce priveşte frumuseţea şi utilizarea chirurgiei cosmetice. Ea a explicat ca şi-a îmbunătăţit respectul de sine de la vârstă de douăzeci de ani şi, ca urmare, se simte foarte diferit acum la patruzeci de ani.

"Poate pentru că ignoranţa este fericire, dar nu mă simt mult mai diferit decât mă simţeam când aveam 20 de ani, cu excepţia faptului că mă simt mai bine fizic". Aniston a dezvăluit: "de asemenea, eu mă plac mai mult pe mine însămi. Acesta e cel mai frumos lucru care reflectă încrederea interioară şi un aspect al iubirii. Generaţia noastră ştie ce ar trebui să punem în corpul nostru, şi că nu ar trebui să fie tot felul de mizerii acolo''.

Aniston a dezvăluit, de asemenea, că "lucrează" la o carte de bucate. Actriţa a mărturisit că îi place să gătească, descriindu-se pe sine ca un "alchimist" şi că şi-ar putea transpune experienţele culinare într-o carte.

Deţinătoarea a numeroase premii şi nominalizări în cinematografie, în 2004, Aniston a fost desemnată de revista People "cea mai frumoasă femeie". Totodată, este una dintre cel mai bine plătite actriţe de la Hollywood, iar în 2012, a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură