Italia curăţă „marele ghetou” de imigranţi

Autorităţile italiene au luat măsuri pentru a elibera complet o tabără de imigranţi cunoscută sub denumirea de „Marele Ghetou”. Din cei aproximativ 3.000 de imigranţi iniţiali, doar 500 mai rămăseseră în zonă.
Marele Ghetou din Italia.
Marele Ghetou din Italia. (Captură Foto)

Aproximativ 100 de ofiţeri de poliţie şi pompieri au fost implicaţi în înlăturarea celor 500 de imigranţi rămaşi într-o zonă între oraşele San Severo şi Rignano Garganico în Italia.

Cunoscută sub numele de „Marele Ghetou”, mahalaua includea adăposturi din lemn şi carton şi a fost folosită de imigranţii care lucrau la fermele din zonă.

Se estimează că aproximativ 3.000 de imigranţi locuiau acolo în perioada în care ghetoul era cel mai aglomerat

Acţiunea are loc după ce o investigaţie desfăşurată în martie 2016 a ridicat temeri cu privire la activităţi criminale existente în tabăra de imigranţi.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe