"Îşi bate joc de guvernarea ţării pe baza voturilor aduse de minciunile lui Dragnea" - Cioloş despre Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu (PSD)

Fostul premier Dacian Cioloş a afirmat, sâmbătă, că Marcel Ciolacu „se joacă acum, în plină pandemie, cu majorităţile şi îşi bate joc de guvernarea ţării pe baza voturilor aduse de minciunile lui Liviu Dragnea”.

„Dacă în sfârşit a ajuns la concluzia că justiţia trebuie făcută în instanţă, nu la partid, atunci să accepte că şi guvernarea se face pe programe şi viziune, nu pe minciuni, frică şi dezbinare”, afirmă liderul PLUS.

Dacian Cioloş susţine că ar fi bine ca PSD „nu doar să aibă curajul să se uite în spate la ce a lăsat în urmă, dar să-şi şi asume toate relele făcute acestei ţări de către cei de care PSD s-a tot lepădat în aceste decenii pentru a o putea lua de la capăt cu alte şi alte minciuni”.

„PSD a fost răul venit peste noi din cauza indiferenţei şi a credulităţii noastre, ca alegători. Şi doar renunţarea la indiferenţă şi la credulitate ne poate duce la o nouă eră, în care astfel de ‘lepădări’ să nu mai fie cele care ne construiesc viitorul”, conchide fostul prim-ministru.

Afirmaţiile lui Cioloş vin în contextul în care, la congresul PSD, Marcel Ciolacu şi-a îndemnat colegii de partid să se „rupă de trecut” şi a anunţat o „reconstrucţie a partidului”, lăsând „greşelile trecutului în spate, acolo unde le este locul”. Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne