Irina Begu şi Simona Halep, eliminate de pe tabloul de dublu la Madrid Open (WTA)

Sportivele noastre au cedat im două seturi identice în faţa principalelor favorite Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova (ambele din Cehia), scor final 6-3, 6-3.
(BRD Bucharest Open/facebook)

Perechea română Irina Begu/Simona Halep a pierdut lupta din optimile de finală ale probei feminine de dublu din cadrul turneului de tenis de la Madrid (WTA), dotat cu premii totale de 7.021.128 dolari, fiind învinsă, miercuri, cu scorul de 6-3, 6-3, de cuplul ceh Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova. Timpul de joc efectiv alocat de cele patru tenismene a fost de 63 de minute.

În urma acestui succes, Krejcikova şi Siniakova au egalat situaţia în meciurile directe cu Begu/Halep, care câştigaseră în finala din 2018 a turneului de la Shenzhen cu 1-6, 6-1, 10-8.

Halep şi Begu vor primi pentru participare de la organizatori un cec în valoare de 23.510 euro, respectiv 120 de puncte WTA la dublu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport