Irina Begu şi Lara Arruabarrena, eliminate în runda inaugurală a turneului WTA de la Roma

Cuplul româno-spaniol a pierdut, luni, cu scorul de 3-6, 6-3, 10-5 în faţa sportivelor Alla Kudriavţeva (Rusia)/Renata Voracova (Cehia) în primul tur al competiţiei italiene.
Jucătoarea română de tenis Irina Camelia Begu.
Jucătoarea română de tenis Irina Camelia Begu. (Captură foto)

Început deloc satisfăcător pentru perechea româno-spaniolă Irina Begu/Lara Arruabarrena prezentă pe tabloul principal de dublu a turneului WTA Premier 5 “Internazionali BNL d’Italia”, acolo unde le-a avut ca adversare în primul tur pe tenismanele Alla Kudriavţeva (Rusia)/Renata Voracova (Cehia).

Begu şi Arruabarrena au încheiat prematur evoluţia la competiţia din capitala Italiei, după doar o oră şi 23 de minute de joc efectiv, cele două înclinându-se în faţa adversarelor sale cu scorul de 3-6, 6-3, 10-5. Pentru prezenţa lor ele vor primi un cec în valoare de 4.572 euro şi un punct WTA la dublu.

Într-un alt meci desfăşurat tot luni, Sorana Cîrstea şi letona Jelena Ostapenko s-au calificat în manşa a doua a turneului dotat cu premii totale de 2.703.000 euro, în urma victoriei înregistrate în faţa cuplului slovaco-leton Magdalena Rybarikova/Anastasija Sevastova cu scorul de 7-6 (7/4), 6-3. Partida a durat o oră şi 27 minute.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport