Irina Begu joacă astăzi în sferturile de simplu şi de dublu ale turneului WTA de la Seul

Jucătoarea română va lupta pentru un loc în careul de aşi a competiţiei din Coreea de Sud cu grecoaica Maria Sakkari, cap de serie numărul trei, în timp ce pe tabloul de dublu, alături de Raluca Olaru, vor juca contra taiwanezelor Shu-Ying Hsieh/Su-Wei Hsieh.
Jucătoarea română de tenis Irina Camelia Begu.
Jucătoarea română de tenis Irina Camelia Begu. (Getty Images)

Pentru Irina Begu (28 ani, 55 WTA), după victoria impresionantă reuşită, joi, în optimile turneului WTA Internaţional “Korea Open” în faţa polonezei Agnieszka Radwanska în două seturi, scor 6-4, 6-3, urmează un nou meci la fel de dificil, de data aceasta în compania favoritei numărul trei la cucerirea trofeului, grecoaica Maria Sakkari - jucătoare mult mai bine clasată în ierarhia mondială - (23 ani, 32 WTA).

Begu, campioana ediţiei din 2015, a mai întâlnit-o pe Sakkari în 2016 în primul tur la Miami, câştigat atunci de româncă cu 6-1, 6-3.

Grecoaica s-a calificat în sferturi graţie victoriei obţinute în faţa rusoaicei Margarita Gasparyan cu 6-2, 6-2.

Reprezentanta noastră va evolua, vineri, şi pe tabloul principal de dublu, alături de compatrioata Raluca Olaru, partida contra taiwanezelor Shu-Ying Hsieh/Su-Wei Hsieh fiind reprogramată astăzi datorită vremii nefavorabile care a perturbat programul competiţiei cu premii totale de 250.000 de dolari.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport