Ireal. Kituri de igienă împărţite în Sectorul 5: săpunuri, şerveţele şi poze cu primarul PSD

(Youtube screenshot)

Deşi autorităţile au recomandat cetăţenilor să evite aglomeraţiile şi să iasă din case doar dacă este strict necesar, sâmbătă şi duminică, zeci de persoane au putut fi văzute în Capitală înghesuindu-se în faţa unor căsuţe de lemn, de unde angajaţi ai Primăriei Sectorului 5, condus de primarul PSD Daniel Florea, au distribuit pungi care conţineau săpunuri, pachete cu şerveţele dezinfectante şi poze cu însuşi edilul, relatează Libertatea.

Mai mult, aparent aceiaşi angajaţi au fost văzuţi în weekend mergând în blocuri de locuit, unde au împărţit pungi din uşă în uşă.

De menţionat faptul că, atât în căsuţele de lemn cât şi în acţiunea din blocuri, angajaţii nu purtau echipament minimal de protecţie împotriva coronavirusului, pentru a se proteja pe ei înşişi sau pe cetăţenii cărora le împărţeau pungi.

Primarul Florea a declarat pentru Libertatea că pungile au fost distribuite prin stricta respectare a normelor de igienă, adăugând că niciun cetăţean nu a făcut “grimasă” la primirea “kiturilor”.

“Oamenii care distribuie pachetele se dezinfectează pe mâini înainte şi după fiecare împărţire de materiale. Cu privire la măşti, puteţi viziona toate materialele video de pe toate canalele TV – Nu se folosesc dacă nu eşti bolnav. Nici o persoană nu a sesizat aceste aspecte, toţi au primit fără nici o grimasă cele peste 23.000 de kit-uri de igienă distribuite până la acest moment. Vom continua distribuirea cu strictă respectare a normelor de igienă. Eu sunt în teren, supraveghez”, a susţinut primarul.

Articolul integral aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne