Ireal. Cum au "rezolvat" autorităţile problema unei scurgeri de apă din tavanul Parlamentului

foto
foto (Adrian Dohotaru)

Deputatul USR Adrian Dohotaru şi-a exprimat nemulţumirea miercuri, pe pagina sa de socializare, cu privire la modul în care autorităţile au înţeles să trateze problema unei scurgeri de apă din tavanul Parlamentului.

"Pentru mine, această "instalaţie de artă contemporană" din restaurantul Parlamentului României simbolizează tot ce e disfuncţional în instituţiile publice autohtone. Găleata e de vreun an pentru că picură apa din tavan.

În loc să fie reparat tavanul, instalaţia devine din ce în ce mai barocă.

Se pun mese ca să nu te împiedici de găleată, apoi pietriş, azi am observat că au pus şi ceva rumeguş. Muzeul Naţional de Artă Contemporană din Parlament ar trebui să fie invidios, exponatul cel mai important e în afara muzeului", a scris deputatul Adrian Dohotaru.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne