Ireal ce au putut să-i zică poliţiştii tatălui tinerei de 15 ani măcelărite de criminalul de la Caracal


Alexandra Măceşanu
Alexandra Măceşanu (Internet)

Preşedinte al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României, Alexandru Cumpănaşu a declarat, la Antena 3, în calitate de unchi al tinerei de 15 ani care a căzut victimă criminalului din Caracal, că Poliţia l-ar fi avertizat pe tatăl fetei spunându-i să se gândească bine dacă face plângere căci dacă fata „s-a încurcat cu vreunul” şi se întoarce după 2 zile, va fi bun de plată pentru toate cercetările făcute.

„Bă, bă tu nu ştii cum e cu fetele astea de 15 ani? Hai băi că vine mâine acasă, peste o zi-două”, ar fi spus poliţistul care a primit plângerea din partea tatălui Alexandrei miercuri seara.

Cumpănaşu relatează că vărul său a rămas înmărmurit în faţa acestor cuvinte.

Mai mult, unchiul fetei a dezvăluit că poliţiştii l-au chemat pe tatăl fetei să participe la două descinderi, şi sub diferite pretexte, l-au pus să spargă el uşile la intrarea în imobilele respective.

Totodată, Alexandru Cumpănaşu a mai precizat că „ofiţerii de la faţa locului s-au rugat de procurori să fie lăsaţi să intre. Poliţiştii au vrut să intre, dar procurorii le-au interzis cu desăvârşire”.

Potrivit şefului Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României, Poliţia nu a demarat cercetările după primul apel al Alexandrei, primit la ora 11:05 dimineaţa, justificând că nu aveau confirmarea că ar fi fost chiar fata care să fi sunat. Cumpanasu le-a sugerat să îi roage pe părinţii fetei să confirme dacă vocea era a ei sau nu. Când au aflat că era chiar vocea tinerei, poliţia a dat un răspuns de-a dreptul năucitor: "Ce, criminalul lasă telefonul la îndemâna victimei?".

Reamintim că Alexandra Măceşanu, faţă de 15 ani care a fost răpită la ocazie în Olt şi, după toate indiciile, ucisă cu sânge rece de un criminal în serie, reuşise să sune la 112 şi să dea detalii despre locul în care se află, însă oamenii legii nu au intervenit în timp. Detaliile acestui caz sunt pur si simplu revoltătoare.

Principalul suspect este, reamintim, un fost mecanic auto din Caracal pe nume George Dincă, tată a 3 copii. Fiica omului trăieşte în Timişoara, iar băieţii şi soţia sunt în Italia.

Bărbatul este suspectat că ar fi măcelărit şi o altă adolescentă din Craiova, dată dispărută din luna aprilie, când a plecat cu ocazia din comuna Dioşti, spre Caracal.

În urma percheziţiei, anchetatorii au descoperit zeci de fragmente de oase, saci cu carne în frigider, despre care se presupune că ar fi umană, precum şi haine şi bijuterii ce ar aparţine celor două fete.

Potrivit unor surse care participă la anchetă, citate de Adevărul, se conturează ipoteza că bărbatul le tranşa pe adolescente în pridvorul casei, după care le-ar fi descompus resturile umane cu acid scos din bateriile unor autoturisme. Resturile din corpurile victimelor ar fi fost înhumate în gropi pe suprafaţa celor 1.500 de de metri pătraţi ai proprietăţii, gropi ce au fost betonate ulterior.

Întreaga curte a fost excavată în cursul zilei de vineri cu utilaje aduse de anchetatori în vederea cercetărilor. Sub casa suspectului a fost descoperit şi un buncăr, unde îşi ascundea ustensilele cu care şi-ar fi tranşat victimele.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne