Iordache: Protestele împotriva statului de drept, alimentate de ONG-uri care manipulează

Fostul ministru al Justiţiei, Florin Iordache, care a demisionat după protestele împotriva controversatei Ordonanţe 13, pretinde că în spatele mişcărilor de stradă s-ar afla şi ONG-uri care "îndeamnă oamenii să protestăm împotriva ordinii constituţionale şi a statului de drept".
Florin Iordache
Florin Iordache (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Protestatarii care au ieşit în stradă împotriva OUG 13 au fost manipulaţi, în spatele lor se află şi ONG-uri finanţate de miliardarul George Soros, a acuzat duminică, la Antena 3, fostul ministru PSD al Justiţiei, Florin Iordache.

"S-a demonstrat că acei oameni nu întâmplător erau acolo şi protestau pentru că aveau alte resorturi în spate. Acei oameni, am văzut personal, protestau fără să aibă argumente. Ordonanţa 13, o parte a devenit lege. (...) Pe o simplă presupunere şi nişte ONG-uri care stau în spate şi manipulează, care îndeamnă oamenii să protestăm împotriva ordinii constituţionale şi a statului de drept (...) sunt proteste alimentate de ONG-uri, de nişte oameni care au interes. Acei oameni nu au ieşit întâmplător în stradă, nu vă pot spune mai mult", a declarat Iordache la emisiunea "Descoperiţi".