Iordache: "Nu e nimic neobişnuit că un om pleacă în concediu când Guvernul dă o ordonanţă. Avea bilete de odihnă!"

Florin Iordache
Florin Iordache (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Multă lume - în special Opoziţia - l-a criticat pe Liviu Dragnea pe motiv că, după ce a convocat şedinţa extraordinară a Camerei Deputaţilor, a plecat în vacanţă. În apărarea liderului PSD sare însă vicele Camerei, Florin Iordache, acesta explicând că şeful său a trebuit să plece în concediu, deoarece avea "bilete de odihnă".

"Vacanţele sau concediile nu ni le putem programa în funcţie de când dă Guvernul ordonanţă sau nu. Am avut mai mulţi colegi care nu au participat la plen sau la Biroul permanent, pentru că erau în concediu. Fiecare, eu sau dumneavoastră sau cei care ne ascultă, are concediile stabilite din timp şi, atât timp cât avem nişte bilete sau avem nişte rezervări făcute, nu putem sta sau să gândim înainte când va veni sau nu va veni Guvernul cu ordonanţa. (...) Este preşedintele Camerei, dar, în acelaşi timp, constituţional, legal, normal, cum vreţi să-i spunem, are dreptul la concediu. Dacă avea rezervare şi trebuia să plece în concediu, putea să gândească atunci când şi-a făcut rezervarea că va veni Guvernul cu ordonanţe simultan cu rezervările respective? Deci nu e nimic neobişnuit faptul că un om pleacă în concediu în momentul în care Guvernul dă o ordonanţă (...). Începând cu marţi, avea bilete de odihnă", a declarat, la RFI, Iordache, preluat de Agerpres.

Reamintim că deputaţii au fost convocaţi pe 8 august în sesiune extraordinară pentru dezbaterea şi votarea unui singur proiect de lege, respectiv proiectul prin care Guvernul Tudose a amânat cu doi ani evaluarea şcolilor doctorale din România. Cel ce a convocat şedinţa -Liviu Dragnea - a lipsit, pe motiv de vacanţă. De odihnă.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne