Ionuţ Badea este noul conducător principal de joc al celor de la FCSB (surse)

Conducerea clubului din Ghencea a ajuns se pare la o înţelegere cu tehnicianul Ionuţ Badea, acesta urmând să preia frâiele noii sale echipe chiar în ziua meciului cu Vitoria Guimaraes, din playoff-ul Europa League.
Tehnicianul român Ionuţ Badea.
Tehnicianul român Ionuţ Badea. (C.S. Concordia Chiajna/facebook)

Fostul secund al naţionalei de fotbal a României (2014 - 2017), Ionuţ Badea, va ocupa, începând de astăzi, funcţia de antrenor principal al grupării patronate de Gigi Becali, potrivit celor de la gsp.ro.

Conducerea clubului a anunţat în ultimele ore că s-a ajuns la o înţelegere cu un nou tehnician, dar nu au dorit să dezvăluie încă numele.

Se pare că acesta este Ionuţ Badea (43 de ani) - fost fotbalist român retras din activitate şi devenit antrenor. Acesta a mai colaborat în trecut cu cei de la FC Argeş, Pandurii Tg Jiu, Universitatea Cluj, FC Braşov, Oţelul Galaţi, ultima formaţie pregătită fiind Concordia Chiajna, de care s-a despărţit în luna septembrie a anului trecut.

Ionuţ Badea ar urma sa fie anunţat şi prezentat oficial vineri.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport