Iohannis: PNL va reveni în forţă pe scena politică. Mă interesează şi ce va face Cioloş

"Am toată încrederea că PNL va găsi suficiente resurse şi forţa internă să revină în forţă pe scena politică", a transmis preşedintele Klaus Iohannis.
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis (Eugen Horoiu / Epoch Times România)

În ciuda comentariilor negative, Partidul Naţional Liberal va reveni în forţă pe scena politică, şi-a exprimat speranţa vineri, la Palatul Cotroceni, preşedintele Klaus Iohannis.

"Văd la TV tot felul de opinii foarte negative despre PNL, lucru care sincer mă doare, dar am toată încrederea că PNL va găsi suficiente resurse şi forţa internă să revină în forţă pe scena politică", a declarat Iohannis, citat de Agerpres.

Preşedintele nu are de gând să meargă la Congresul PNL din vară, însă a subliniat că îl interesează foarte mult ce se întâmplă cu acest partid.

În acelaşi timp, Iohannis a dezvăluit că a mai discutat cu fostul premier Dacian Cioloş şi că îl interesează ce va face tehnocratul pe scena politică.

"Aştept şi eu să spună ce doreşte să facă, da, mă interesează, este premierul tehnocrat pe care l-am propus", a adăugat şeful statului.

Întrebat dacă Cioloş ar putea fi o soluţie pentru PNL, Iohannis a replicat: "Asta nu cred că este bine să spun eu. Asta trebuie să spună fie domnul Cioloş, fie PNL, fie, în varianta optimală, împreună, amândoi, dacă e sau nu e".

Preşedintele nu a dorit însă să precizeze ce a discutat cu Cioloş.

"Mai dau sfaturi oamenilor la cerere, fiindcă cel mai bun sfat e cel care se cere", a punctat Iohannis, adăugând că fostul premier a dovedit că este "o persoană care poate să acţioneze politic foarte bine".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne