Iohannis nu vrea premier penal. Ponta i-o întoarce: Şi Băsescu zicea că nu mă desemnează şi a făcut-o de trei ori

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că nu va desemna, după alegerile parlamentare, un premier penal. "Cam de o mie de ori a zis Băsescu că nu mă desemnează prim-ministru şi m-a desemnat cred că de trei ori", a fost replica fostului premier Victor Ponta.
Victor Ponta
Victor Ponta (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Preşedintele Klaus Iohannis îl plagiază pe Traian Băsescu "cu aceleaşi jonglerii", a învăţat "să le facă dosare penale la adversari" însă "o să-i pară rău" şi lui când va pleca de la Cotroceni, a declarat marţi, la Palatul Parlamentului, fostul premier Victor Ponta.

"Dacă domnul Iohannis are vreun articol din Constituţie şi din lege care spune că poate să numească portarul de la Sibiu sau, eventual, doamna care i-a falsificat actele pentru casă, să o facă. Dacă nu există o prevedere în Constituţie, domnul Iohannis trebuie să respecte Constituţia şi legile ca şi noi.

Eu l-am mai auzit pe Băsescu spunând chestia asta. Cam de o mie de ori a zis că nu mă desemnează prim-ministru şi m-a desemnat cred că de trei ori. Câţi bani am dat pe ce zicea Băsescu, tot atâţia bani dau şi pe Iohannis.

În rest, domnul Iohannis care a învăţat de la Băsescu să le facă dosare penale la adversari şi aşa... desigur şi aici îl plagiază pe Băsescu. Lui Băsescu acum îi pare rău că le făcea dosare penale la adversari, că i-a venit şi lui rândul. În 2019 o să îi pară rău şi domnului Iohannis", a declarat Victor Ponta, posesor a două dosare penale marca DNA.

Reacţia fostului premier vine în contextul în care preşedintele Klaus Iohannis a declarat că, după alegerile parlamentare, nu va desemna în funcţia de premier o persoană urmărită sau condamnată penal.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne