Iohannis: La Topoloveni s-a văzut cum ar arăta România lui Dragnea! Pac în dubă şi la poliţie!

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis (Epoch Times România)

Nici comuniştii nu şi-au permis să ridice şi să bage în dubă protestatari, aşa cum s-a întâmplat la Topoloveni, a susţinut preşedintele Iohannis marţi, la evenimentul de lansare a ultimei sale cărţi organizat la Craiova, relatează Hotnews.

Şeful statului a mai opinat, în cadrul discursului său, că liderii europeni nu doresc să vorbească cu PSD, fiindcă ”încearcă să îndoaie legile pentru a-şi scăpa liderul, să subjuge justiţia pentru a scăpa corupţii care s-au cocoţat în fruntea statului”.

”Ştiţi unde s-a văzut cel mai bine cum ar arăta România lui Dragnea? La Topoloveni. Câţiva oameni nemulţumiţi şi-au permis să nu fie de acord cu Dragnea, s-au dus acolo şi l-au fluierat. Pac în dubă şi la poliţie, nici măcar comuniştii nu şi-au permis. Dar ăsta acolo ne vrea”, a declarat Iohannis.

Preşedintele a mai susţinut că niciunul dintre liderii europeni relevanţi nu vrea să vorbească cu PSD, căci acest partid ”încearcă să îndoaie legile pentru a-şi scăpa liderul, să subjuge justiţia pentru a scăpa corupţii care s-au cocoţat în fruntea statului”.

”Te şi doare capul când îi auzi pe PSD-işti cum merg prin campanii prin ţară şi încearcă să vină cu totul felul de idei ciudate. PSD nu mai vrea în Europa”, a adăugat preşedintele.

Cât despre alegerile europarlamentare, Iohannis a afirmat că lumea nu se uită la un politician care provine ”dintr-un partid al cărui lider este un infractor, aşa scrie în dex, care spune că Uniunea vrea să ne colonizeze. Ce să facă un astfel de politician, să spună ce, lumea nici nu se uită la el. Ăsta ar fi un fals patriot, un fals naţionalism, un politician fake”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne