Iohannis, despre 10 august: Eu cred că o să aflăm vinovaţii!

Preşedintele Klaus Iohannis
Preşedintele Klaus Iohannis (Epoch Times România)

Preşedintele Iohannis a opinat, marţi, că românii vor afla vinovaţii pentru cele întâmplate la protestul din 10 august când, reamintim, zeci de mii de români au avut parte de gaze lacrimogene şi violenţă din partea jandarmilor. Şeful statului a mai adăugat că reacţia autorităţilor a fost disproporţionată şi că românii nu mai pot accepta o nouă Mineriadă.

"Eu cred că o să aflăm vinovaţii. O sincopă foarte tristă pe care am avut-o pe 10 august în 2018. O manifestaţie paşnică. Au venit oamenii în concediu, în plină vară, să arate că nu mai sunt mulţumiţi şi nu mai tolerează PSD.

Reacţia autorităţilor a fost disproporţionată. Cei care au instrumentat suprimarea manifestaţiei din 10 august probabil au crezut că, dacă s-a putut la Mineriadă, se poate şi acum. Şi vă spun, dragii mei, că nu se mai poate, fiindcă românii sunt un popor liber şi îşi exprimă voinţa prin vot, nu cu bâte!", a declarat Iohannis, la Ploieşti, unde şi-a lansat ultima carte.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne