Iohannis, criticat şi de Rezistenţa: Considerăm că nu PSD merita o nouă şansă, ci România, dl preşedinte

După comunitatea Corupţia Ucide şi grupul civic #Rezistenţa a criticat decizia preşedintele Klaus Iohannis de a nominaliza un nou premier PSD.
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis (Epoch Times România)

Grupul civic #Rezistenţa a luat la cunoştinţã "cu dezamăgire" despre decizia preşedintelui Klaus Iohannis de a desemna al treilea premier propus de PSD, se arată miercuri seară pe pagina de Facebook a comunităţii.

"Suntem conştienţi că a fost o decizie dificilă, cu multe variabile de luat în calcul, dar şi cu aşteptări uriaşe dintr-o anumită parte a societăţii civile, acea parte care îşi doreşte o Românie modernă, cu un stat de drept puternic şi cu un parcurs european, acea parte a României care l-a votat pe Klaus Iohannis. Considerăm că nu PSD merita o nouă şansă, ci România, domnule preşedinte. În acest moment, devine evident că cel mai mare câştig al ultimului an este trezirea şi implicarea în viaţa socială şi politică a unei importante părţi a societăţii care a înţeles că doar astfel se poate schimba ceva. Pe de altă parte, există tentaţia de a renunţa, de a ne demoraliza în urma declaraţiilor sau acţiunilor unor politicieni de la care aveam aşteptări. Dacă deciziile acestora au fost bune pentru ţarã sau nu, istoria ne va arăta", a transmis #Rezistenţa.

Grupul civic #Rezistenţa susţine că a investit prea mult efort şi timp în ultimul an, ca să renunţe acum.

"Vom continua să milităm cu şi mai multă îndârjire pentru transparenţã, corectitudine şi responsabilitate în politica românească. Vom lupta pentru idealurile noastre alături de acei politicieni şi acei oameni din societatea civilă care gândesc ca noi şi împărtăşesc aceleaşi idealuri. Miza noastră imediată nu s-a schimbat: luptăm pentru o justiţie independentă şi puternică. Pentru noi, cetăţenii acestei ţări, nu pentru un politician sau un partid anume. Ne vedem pe 20 ianuarie, la ora 18, în Piaţa Universităţii", a subliniat #Rezistenţa.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne