Ioana Constantin: Pensiile speciale sunt FURT din banii publici. 82% dintre români vor anularea lor

PMP are un proiect de lege pentru eliminarea pensiilor speciale şi a demarat o amplă campanie naţională de strângere de semnături.
Ioana Constantin
Ioana Constantin (Ioana Constantin)

Secretarul general adjunct al PMP, Ioana Constantin, a atras atenţia, pe pagina sa de socializare, că nu mai puţin de 82% dintre români vor eliminarea pensiilor speciale.

"România plăteşte peste 7 miliarde de lei pe an pentru pensiile speciale. Acest furt din banii publici trebuie oprit! 82% dintre români vor anularea pensiilor speciale, potrivit celei mai recente cercetări BCS. PMP are proiect de lege pentru eliminarea pensiilor speciale şi a declanşat o amplă campanie naţională de strângere de semnături. Analfabeţii economic, dirijaţi de magia powerpoint-urilor lui Vâlcov, vor prăbuşi economia ţării şi vor primi şi pensii speciale", a declarat Ioana Constantin.

Liderul PMP a evidenţiat una dintre declaraţiile fostului ministru al Justiţiei, social-democratul Florin Iordache, pe această temă.

"Iordache Altă Întrebare: 'Noi, PSD, vom susţine în continuare pensiile speciale. Nu există niciun moment problema de incapacitate de plată'. În primele 6 luni ale anului, România a plătit 4 miliarde de lei pensii speciale şi s-a împrumutat 2 miliarde de euro şi 1,2 miliarde de dolari. Pensiile speciale sunt FURT!", a precizat Ioana Constantin.