Ioana Constantin: Ce ghinion pe copiii României să fie educaţi într-un sistem coordonat de Andronescu

Este o ruşine că, după toţi aceşti ani, tot Ecaterina Andronescu este "soluţia" pentru educaţia românească, şi-a exprimat nemulţumirea Secretarul general adjunct al PMP, Ioana Constantin, după ce preşedintele Klaus Iohannis a dat undă verde propunerii premierului Viorica Dăncilă.
Ioana Constantin
Ioana Constantin (Ioana Constantin)

Secretarul general adjunct al PMP, Ioana Constantin, a reacţionat dur, pe pagina sa de Facebook, după ce preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a Ecaterinei Andronescu în funcţia de ministru al Educaţiei.

"Elevii şi profesorii României au fost trădaţi din nou. După doi analfabeţi funcţional miniştri, (profesorul) preşedintele Iohannis a semnat decretul de numire pentru Ecaterina Andronescu în funcţia de ministru al Educaţiei. Înseamnă că a mai rămas ceva de distrus în şcoala românească. În învăţământul profesional sigur a îngropat tot. Ce ghinion pe copiii României, pe generaţiile de elevi de după ‘90, să fie educaţi într-un sistem coordonat de Cati Andronescu!", a declarat Ioana Constantin.

Potrivit liderului PMP, educaţia din România suferă profund.

"România are a 3-a cea mai mare rată a abandonului şcolar timpuriu din UE, unul dintre cele mai mici procente de PIB alocate educaţiei, finanţări din pix în loc de criterii bazate pe etică şi performanţă, învăţământ profesional la pământ, şcoli doctorale murdărite de impostori şi politizare excesivă. E o ruşine că, după toţi aceşti ani, tot Cati Andronescu e “soluţia” pentru educaţia românească", a afirmat Ioana Constantin.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne