Într-o cazarmă dispar jucăriile de Crăciun: vinovatul este un agent (pe patru labe)

Poliţiştii din cadrul departamentului de poliţie din Franklin, Massachusetts (SUA), au postat pe internet un clip video în care arată cine se ascundea în spatele dispariţiei misterioase a unor jucării: puţin suspectatul câine Ben.
Câinele Ben
Câinele Ben (screenshot tramite video Youtube)

Poliţiştii de la Departamentul de poliţie din Franklin, Massachusetts (SUA) au muncit din greu în ultima perioadă să colecteze un număr cât mai mare de jucării pentru a le oferi copiilor mai puţin norocoşi, cu ocazia sărbătorilor. Dar de ceva timp, unele dintre jucăriile destinate copiilor dispăreau în mod misterios, cel puţin până când poliţiştii au descoperit că vinovatul se afla în interiorul cazărmii: Ben, câinele poliţist specializat în pet therapy.

Ei bine, simpaticul golden retriever nu a reuşit să reziste tenataţiei jucăriilor trecând astfel pe partea cealaltă a baricadei. Furturile mici ale lui Ben au fost observate de agenţi, care au postat apoi pe profilul de Facebook al Departamentului de poliţie un clip video în care îl prezintă pe căţel surprins în acţiune. În imagini, Ben părăseşte camera în care sunt păstrate jucăriile cu o păpuşă în gură şi se îndepărtează până când ajunge în canişa lui.

Jucăriile luate de câine au fost înlocuite, iar poliţiştii din Franklin au descoperit pe pielea lor că este mai bine să ţii jucăriile într-un loc înalt şi într-o cameră închisă, mai ales dacă în împrejurimi există un câine ca Ben. „S-a gândit că sunt toate ale lui”, a relatat adjunctul şefului secţiei de poliţie, James Mill, referindu-se la Ben, care, din fericire nu riscă pedepse majore, în afară de a fi alungat din camera jucăriilor.

Se pare că Ben are mulţi prieteni la etajele superioare ale Departamentului: „Ben este un prieten pe care îl iubesc toţi - a încheiat Mill - Chiar dacă ai o zi groaznică, când Ben intră în biroul tău este ca o rază de soare”.

Clipul video poate fi vizionat aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură