"Interlopii" lui Codrin. Raeţchi îi cere explicaţii ministrului de Interne

Flancarea lui Liviu Dragnea, la Înalta Curte, de personaje despre care s-a susţinut că ar fi interlopi, a atras atenţia liberalului Raeţchi, care îi solicită lui Carmen Dan informaţii pe acest subiect.
Ovidiu Raetchi
Ovidiu Raetchi (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi îi cere ministrului de Interne, Carmen Dan, să explice dacă există legături între clanuri de interlopi şi demnitari precum Liviu Dragnea. Solicitarea lui Raeţchi vine în contextul în care marţi, la Camera Deputaţilor, liderul PSD a fost flancat de personaje "exotice", despre care jurnalistul Mălin Bot a susţinut că sunt interlopi şi că l-ar fi agresat.

Presupuşii "interlopi" au fost filmaţi de Mălin Bot în timp ce conversau cu secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu. La rândul său, Ştefănescu a susţinut că a venit la Înalta Curte însoţit de revoluţionari şi membri PSD dornici să-l apere pe Dragnea.

"Având în vedere faptul că azi, în faţa ICCJ, liderul coaliţiei de guvernare, Liviu Dragnea, a părut - după informaţiile existente în acest moment - să beneficieze de protecţia unui clan interlop, cred că este de datoria ministrului de Interne, doamna Carmen Dan, să explice opiniei publice dacă, din informaţiile structurilor aflate în coordonarea sa, există legături între astfel de clanuri şi demnitari importanţi precum preşedintele Camerei Deputaţilor.

Înalta Curte
Înalta Curte (Facebook)

În mod evident, relaţiile dintre liderii unor partide de guvernare şi grupurile cu presupus profil infracţional constituie o ameninţare la adresa securităţii naţionale pe care Ministerul de Interne are datoria să o ţină sub supraveghere", scrie, pe Facebook, Raeţchi.