Insula indoneziană Bali lovită de un nou cutremur. Regiunea în stare de alertă

(Captură Imagine)

Bali, o destinaţie turistică populară, a fost lovită de un nou cutremur cu o magnitudine de 5 pe Scara Richter, fiind declarată stare de alertă ridicată în regiunea Indoneziei.

Cutremurul a lovit la o adâncime de 10 km, epicentrul fiind la 54 km de West Nusa Tenggara, potrivit Express.co.uk.

La începutul acestei săptămâni, Bali a suferit o masivă pană de curent, insula rămânând complet fără electricitate la scurt timp după ce a fost lovită de o serie de cutremure.

Cercul de Foc este locul unde se produc numeroase cutremure anual – aproximativ 90% dintre cutremurele lumii şi 81% dintre cele mai mari cutremure.

Indonezia, care este amplasată de-a lungul Cercului de Foc, a fost zguduită în 5 august de un cutremur masiv de magnitudine 6,9 care a provocat devastări pe insulele Bali şi Lombok. Peste 500 de persoane au murit şi peste 1.000 au fost rănite.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură