Îndelung promisul referendum pe justiţie. Iohannis ar fi început să lucreze la strategie (Surse)

În ianuarie 2017, preşedintele Iohannis lansa ideea unui referendum pe justiţie. Această idee s-ar putea materializa în viitorul apropiat, preşedintele lucrând, potrivit unor surse, la strategie.
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis (Epoch Times România)

Preşedintele Iohannis a început să lucreze la strategia pentru declanşarea unui referendum pe justiţie în ziua alegerilor europarlamentare, au declarat pentru G4Media.ro surse apropiate Cotroceniului.

Decizia şefului statului de a declanşa îndelung promisul referendum a venit în contextul în care Curtea Constituţională a decis că organizarea unui referendum concomitent cu alegerile este constituţională. Mai mult, USR a tot lansat în spaţiul public apeluri stăruitoare către preşedinte, cerându-i acestuia să declanşeze un referendum care să preia tema campaniei Fără Penali în funcţii publice.

Reamintim că preşedintele Klaus Iohannis a lansat ideea unui referendum pe justiţie încă din ianuarie 2017, în momentul în care PSD a demarat atacurile la justiţie prin modificarea Codurilor penale.

Articolul integral poate fi citit aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne