Incredibil! Mama celor doi băieţi pare a fi o colegă de clasă. Dar ea are peste 50 de ani!

 Puspa Dewi
Puspa Dewi (Foto: Instagramm | Puspa Dewi - Epoch Times Germania)

În mod firesc, oamenii vor să arate tineri cât mai mult posibil, dar poţi rămâne mereu la fel? Menţinerea corpului într-o formă bună prin sport este o modalitate excelentă de a arăta tânăr, dar este această metodă suficientă? Acest lucru este posibil. Puspa Dewi, numită şi Mama Hadi, provine din Indonezia. Când a împlinit 50 de ani, ea a postat pe o reţea de socializare acest moment deosebit, care a devenit viral. Pupsa are doi fii - Dennis şi Alex Daniel. Dennis a postat o fotografie în care apare alături de mama sa, lângă un tort unde se vede numărul anilor - 50.

Oamenii au fost şocaţi să afle că doamna avea vârsta de o jumătate de secol, arătând totuşi ca o persoană de 20 - 30 de ani!

In fotografii, cei trei par a fi persoane de aceeaşi vârstă

Dennis şi-a încheiat studiile anul acesta la Universitatea Taylor's Lakeside. Fiul cel mic, Daniel îşi termină ucenicia în Singapore.

Puspa Dewi şi cei doi fii ai săi apar împreună într-o mulţime de instantanee, în care lasă mai degrabă impresia că ar fi colegi. Pagina de Instagram a mamei este plină cu clipuri în care ea practică dans, aerobic, Zumba şi chiar exerciţii cu haltere.

Familia Hadi este adepta unei alimentaţii sănătoase, deţinând de asemenea o firmă de catering, numită „Hadi Kitchen”, în Jakarta şi Tangerang.

Antrenament constant şi atitudine pozitivă

Pupsa consideră că pacea interioară, antrenamentul constant şi o atitudine pozitivă sunt tot ceea ce ai nevoie pentru a duce o viaţă frumoasă, ea fiind cea mai bună dovadă în acest sens!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style