Incendiu la un club din Constanţa

Incendiu
Incendiu (Hemera Technologies / Photos.com)

La nici trei zile de la tragedia din Colectiv, un incendiu a izbucnit la un club din Constanţa, relatează ziuaconstanta.ro. Din fericire, incendiul nu s-a soldat cu victime.

Potrivit sursei citate, incendiul de la subsolul Casei de Cultură din Constanţa unde se află un club a izbucnit în jurul orei 19:00, aparent de la un tablou electric. Persoanele aflate în interior au fost evacuate.

Apelul de urgenţă al celor din club a fost înregistrat la dispecerat la ora 19:31. În cinci minute, pompierii au ajuns la faţa locului, focul fiind stins complet la ora 20:25. Pagubele materiale sunt destul de mari, pentru că totul era din lemn.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime şi nicio persoană nu a avut nevoie de spitalizare, persoanele aflate în club fiind evacuate înainte de a fi afectate de foc şi fum.

Focul s-a extins repede, a relatat un martor: "Dacă mai stăteau un minut, mureau ca cei din Bucureşti”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne