Imagini impresionante: pe cer apare un fulg de zăpadă desenat de 217 paraşutişti [video]

Paraşutişti
Paraşutişti (CRAIG O'BRIEN - FACEBOOK)

Cei care iubesc paraşutismul afirmă că este ceva care ar trebui practicat cel puţin o dată în viaţă (cu condiţia să nu suferiţi de rău de înălţime!). Ei susţin că sentimentul care se manifestă atunci când cazi în gol şi simţi cum se deschide paraşuta şi apoi când te laşi purtat de curenţii de aer în timp ce admiri peisaje unice, este emoţionant şi 100% recomandat.

În acest sport, ca de altfel în oricare, totul depinde de gusturile - şi de fobiile - fiecăruia. Dar, în timp ce ne hotărâm dacă ne-ar plăcea sau nu, ne putem bucura întotdeauna de spectacole impresionante, ca cele oferite, spre exemplu, de cei 217 paraşutişti care se antrenează pentru a învinge un record mondial.

Pentru a îndeplini acest obiectiv, paraşutiştii curajoşi s-au aruncat de pe mici aeroplane de la o altitudine de peste 5800 metri şi au format împreună trei formaţiuni, formând silueta unui fulg de zăpadă pe cerul de deasupra oraşului Eloy din Arizona (SUA).

Imaginea capturată de obiectivul fotografului Craig O'Brien este uimitoare.

Mai multe informaţii aici.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style