Ilie Bolojan: În spatele lui Dragnea există un judeţ care are cei mai mulţi asistaţi şi şomeri

În spatele şefului PSD Liviu Dragnea există un judeţ care, din păcate, are cei mai mulţi asistaţi pe cap de locuitor, cei mai mulţi şomeri, şi are o singură realizare mare: voturile, a atras atenţia secretarul general al PNL Ilie Bolojan.
Ilie Bolojan
Ilie Bolojan (facebook.com)

Românii au de ales la alegerile parlamentare din 11 decembrie între un om care a reprezentat România cu demnitate în calitate de comisar european, Dacian Cioloş, şi un om care a fost prefect şi preşedinte de Consiliu Judeţean în Teleorman din 1996, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, în cadrul unui eveniment electoral, secretarul general al PNL Ilie Bolojan.

"Există două ipoteze: (PSD) îl poate propune pe domnul Dragnea sau o altă persoană care cât timp domnul Dragnea va fi preşedintele PSD nu poate să fie decât o păpuşă, un interpus al domnului Dragnea la conducerea guvernului, având în vedere faptul că dacă nu ai o majoritate parlamentară pe care să te poţi baza şi pe care să o poţi coordona nu-ţi poţi duce proiectele la capăt. Depinzi tot de Dragnea", a declarat Ilie Bolojan, citat de News.ro.

Potrivit liderului PNL, românii au de ales între un om care a reprezentat România, în calitate de comisar european, cu demnitate şi un om care a fost prefect şi preşedinte de Consiliu Judeţean în Teleorman din 1996.

"Vă rog să vă uitaţi în spatele celor două persoane ce există, care sunt realizările lor, cum au reprezentat cetăţenii din aceste poziţii, şi veţi vedea că în spatele poziţiei de prim-ministru a domnului Dacian Cioloş veţi găsi normalitate, demnitate, modestie şi bun-simţ pentru cei pe care i-a reprezentat. În spatele domnului Dragnea nu veţi găsi nimic. Orice om care este într-o funcţie publică face câteva proiecte. Mai multe, mai puţine, nu-i reuşesc toate. Dar după câteva mandate trebuie să ai totuşi nişte realizări", a precizat Ilie Bolojan.

Liberalul susţine că în spatele lui Liviu Dragnea se poate vedea un judeţ - Teleorman - care are cei mai mulţi asistaţi social şi cei mai mulţi şomeri.

"În spatele domnului Dragnea există un judeţ care, din păcate, are cei mai mulţi asistaţi pe cap de locuitor din România, cei mai mulţi şomeri, şi are o singură realizare mare: voturile. Voturile pe care primarii din judeţul Teleorman, fiind la mâna unui preşedinte de consiliu judeţean, le-au dus pentru PSD. Mai are legea prin care i-a silit pe primarii României să treacă la PSD, făcând orice este posibil ca Victor Ponta să câştige alegerile şi nu le-a reuşit. Şi mai are mult trâmbiţatul proiect de descentralizare, care s-a sfârşit cu un fiasco", a punctat secretarul general al PNL.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne