Ilian Caşu despre vizita lui Igor Dodon la Ungheni: Mai fals nu se poate

Igor Dodon în vizită la fabrica de pâine ”Danova” din Ungheni
Igor Dodon în vizită la fabrica de pâine ”Danova” din Ungheni (facebook.com)

Preşedintele R. Moldova Igor Dodon a anunţat pe pagina sa de socializare că joi a vizitat fabrica de pâine ”Danova”, din Ungheni unde a discutat cu conducerea şi muncitorii, a salutat modul în care este organizat şi gestionat procesul de producere la întreprindere. Mai mult, acesta a menţionat că este foarte important să fie create condiţii cât mai avantajoase pentru dezvoltarea business-ului mic şi mijlociu în Republica Moldova, lansând în acest sens mai multe iniţiative.

”Vom continua să acordăm sprijin întreprinzătorilor care doresc să activeze în ţara noastră, să contribuie la completarea bugetului naţional, precum şi la crearea locurilor noi de muncă”, a punctat Igor Dodon.

În context, vicepreşedintele Partidului Nostru, Ilian Caşu atenţionează că şeful statului fiind ”într-o simplă” vizită de documentare la întreprinderea “Danova-Prim” din Ungheni ar fi cu halatul igienic larg descheiat şi capul dezgolit printre colaci. ”De cameraman nici vorbă: se urcă chiar şi pe masa unde se prepară colacii doar pentru a prinde un zâmbet potrivit al lui Dodon. Mai fals nu se poate...”