Igor Dodon a plecat la Moscova pentru a participa la deschiderea Campionatului Mondial de Fotbal

Igor Dodon, preşedintele R. Moldova
Igor Dodon, preşedintele R. Moldova (facebook.com/dodon igor)

Preşedintele Igor Dodon a anunţat că întreprinde o vizită la Moscova, la invitaţia preşedintelui Vladimir Putin, pentru a participa la deschiderea Campionatului Mondial de Fotbal care se va desfăşura în perioada 14 iunie - 15 iulie.

”În cadrul vizitei sunt preconizate întrevederi cu persoane oficiale din Federaţia Rusă şi din alte ţări, inclusiv cu Patriarhul Moscovei şi al întregii Rusii, Chiril”, scrie şeful statului pe pagina sa de socializare.

Potrivit Radio Europa Liberă, Marea Britanie şi Islanda au anunţat anterior că vor boicota Cupa Mondială, ca răspuns la încercarea eşuată de asasinare a fostului spion dublu rus Serghei Skripal. Alte câteva ţări - Suedia, Danemarca, Australia şi Japonia - au declarat că iau în considerare, de asemenea, un boicot.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe