Ianis Hagi, foarte aproape de un transfer la FC Viitorul

Gruparea constănţeană a ajuns la un acord cu conducerea formaţiei italiane Fiorentina pentru transferul lui Ianis Hagi: două milioane de euro, plus procente dintr-un viitor transfer.
Internaţionalul de tineret Ianis Hagi.
Internaţionalul de tineret Ianis Hagi. (Captură foto)

Clubul de fotbal FC Viitorul a purtat de ceva vreme tratative cu formaţia din Serie A, ACF Fiorentina în vederea transferului fotbalistului Ianis Hagi. În acest sens, campioana României va oferi la schimb suma de două milioane de euro la care se vor adăuga şi procente dintr-un viitor transfer, după cum a anunţat gruparea constănţeană pe site-ul oficial al clubului.

În vârstă de 19 ani, fiul lui Gheorghe Hagi, care în prezent se antrenează alături de viitoarea sa echipă, a semnat cu italienii în vara anului 2016, dar de atunci a avut doar două prezenţe în campionatul italian, cumulând un total de 54 de minute pentru echipa mare, el nefiind preferatul tehnicianului Stefano Pioli.

Recent, presa din peninsulă vehicula posibilitatea ca Hagi junior să fie cedat sub formă de împrumut la echipele Empoli sau Pescara, din Serie B, la Galatasaray Istanbul sau la FCSB.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport