Horia Tecău şi Julien Rojer, sfertfinalişti în proba de dublu la Madrid (ATP)

Perechea româno-olandeză a dispus în turul doi de britanicii Kyle Edmund/Neal Skupski, miercuri seara, scor final 6-2, 6-7 (4), 10-5.
Tenismanul român Horia Tecău şi cel olandez Jean-Julien Rojer.
Tenismanul român Horia Tecău şi cel olandez Jean-Julien Rojer. (Getty Images)

Perechea româno-olandeză Horia Tecău/Jean-Julien Rojer continuă parcursul pozitiv pe tabloul principal de dublu a turneului ATP Premier Mandatory “Mutua Madrid Open” (Spania), cei doi asigurându-şi prezenţa în sferturile de finală graţie victoriei obţinute cu scorul de 6-2, 6-7 (4), 10-5 în faţa britanicilor Kyle Edmund/Neal Skupski.

Campionii ediţiei din 2016 au avut nevoie de 78 de minute de joc efectiv pentru a-şi îndeplini obiectivul principal.

Tecău şi Rojer, care şi-au asigurat un cec în valoare de 44.560 euro şi 180 de puncte ATP la dublu, vor sta faţă în faţa în următoarea manşă, care se va disputa vineri, cu perechea câştigătoare din meciul care le opune pe Roberto Carballes Baena/Jaume Munar (Spania) - Marcelo Demoliner (Brazilia)/Daniile Medvedev (Rusia).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport