Hilde Brandl: Delirul lui Dragnea îl plasează între circ şi spitalul de urgenţă

Hilde Brandl
Hilde Brandl (Facebook / Hilde Brandl)

Declaraţiile liderului PSD Liviu Dragnea din ultima vreme trădează o persoană disperată nu doar că pierde alegerile ci mai degrabă o persoană disperată că ar putea pierde totul, începând cu libertatea, a afirmat sâmbătă, pentru Epoch Times, liderul Organizaţiei Oamenilor de Afaceri liberali din Bucureşti, Hilde Brandl.

"Este îngrozitor faptul că în prezent cel mai puternic om din România, cel care controlează Guvernul, Parlamentul şi chiar zone din Justiţie, dă semne că nu mai este întreg la minte. Şi nu spun acest lucru cu satisfacţie! Să acuzi opoziţia că vrea să le ia românilor din casă frigiderele şi aragazurile trădează un personaj care a pierdut contactul cu realitatea. E greu de spus dacă Dragnea realizează sau nu absurdul declaraţiilor sale", a declarat Hilde Brandl.

Liderul PNL a apreciat că Dragnea a intrat într-o perioadă neagră din viaţa sa, o perioadă în care a ajuns să fie criticat şi chiar înjurat peste tot pe unde merge prin România, inclusiv în fiefurile socialiste din Moldova sau Oltenia.

"Noi putem râde oricât de declaraţiile sale, însă acestea nu sunt doar de râs, căci unele dintre acestea pun în pericol stabilitatea economică a ţării. Atacurile la adresa companiilor străine trădează nu doar o nebunie de moment ci şi idei pe care le mai vedem în Venezuela, Turcia sau Rusia, la cei mai cunoscuţi dictatori ai planetei. Ani de zile ni s-a spus că pesediştii sunt hoţi şi mincinoşi, niciodată n-aş fi crezut că aceştia pot fi şi instabili emoţional", a precizat Hilde Brandl.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne