"Hemoragia" din PSD continuă cu Bănicioiu. "Am ajuns din acel partid de profesionişti subiect de glume"

Din ce în ce mai mulţi parlamentari PSD pleacă din partidul condus de Liviu Dragnea şi migrează în formaţiunea fostului prim-ministru Victor Ponta - Pro România.
Liviu Dragnea(Presedinte PSD),
Liviu Dragnea(Presedinte PSD), (Florin Chirila/Epoch Times)

Fostul ministru al Sănătăţii Nicolae Bănicioiu a declarat, vineri, pentru Agerpres, că a demisionat din PSD pentru a se alătura partidului Pro România.

"Vă confirm informaţia. Am decis să mă alătur colegilor mei din guvernarea Ponta, cu care am făcut lucruri bune pentru România şi alături de care vreau să fac în continuare lucruri bune. Nu pot să mai fiu părtaş la ipocrizie şi la superficialitatea promovată de domnul Dragnea la PSD acum", a precizat Bănicioiu.

Fostul ministru a mărturisit că i-a fost greu să ia decizia de a pleca din PSD.

"Mi-a fost foarte greu. Eu sunt în PSD de când am intrat în politică şi consider că rămân social-democrat şi alături de aceste idealuri cu care am câştigat în 2012 alegerile, în 2016. Ce se întâmplă acum nu are nicio legătură cu ce era PSD. Deocamdată, acum suntem subiect de glume. Am ajuns din acel partid de profesionişti subiect de glume", a afirmat Bănicioiu.

Întrebat dacă mai sunt colegi care vor părăsi PSD, fostul ministru a replicat: "Sunt mulţi, sunt mulţi care sunt nemulţumiţi".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne