Harper Beckham - cel mai elegant copil din lume. Cine urmează în top

Harper Seven Beckham, în vârstă de doi ani, fiica mezină a Victoriei şi a lui David Beckham, ocupă primul loc în topul celor mai eleganţi copii din lume.

Un clasament al copiilor care sunt îmbrăcaţi cu gust a fost alcătuit de tinerele mame care au răspuns la întrebările companiei Start-rite Shoes, relatează dailymail.co.uk.

Harper Seven, fiica cuplului Beckham, cu toate că are doi anişori, poartă îmbrăcăminte concepută de designeri, iar la vârsta de 18 luni a fost fotografiată cu pantofi în valoare de 1.500 de lire (1.820 euro).

În acelaşi clasament, pe locurile 2 şi 3 se situează şi cei doi fraţi mai mari ai lui Harper Seven: Brooklyn, în vârstă de 15 ani, şi Romeo, în vârstă de 11 ani. Cruz David, al treilea fiu al cuplului Victoria şi David Beckham, care are vârsta de opt ani, se află de asemenea în top, pe locul al şaselea.

Brooklyn, care a urmat-o în clasament pe sora lui, a apărut pe coperta revistei Man About Town, iar Romeo, care a fost al treilea în sondaj, a făcut deja paşi în lumea modei şi a fost prezent într-o campanie pentru Burberry.
Victoria Beckham a declarat că nu vrea să-i preseze, ci ei trebuie să fie dornici să realizeze cât mai mult în acest domeniu. Aceasta consideră că cel mai important lucru este că sunt fericiţi. Copiii sunt privilegiaţi, dar ei nu primesc tot ceea îşi doresc şi li se spune deseori cât sunt de norocoşi.

Conform sondajului, cei trei copiii Beckham au fost urmaţi de Suri, fiica lui Tom Cruise şi a lui Katie Holme, şi de Willow, fiica lui Will Smith.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură