Handbal feminin. Cristina Neagu: "Mi-ar plăcea foarte mult să reuşesc încă o dată în Champions League cu Buducnost"

Cea mai bună handbalistă a lumii în 2016 i-ar plăcea să câştige din nou Liga Campionilor cu Buducnost, înainte de a părăsi clubul, în vară, pentru campioana Europei, CSM Bucureşti.
Handbalista română Cristina Neagu
Handbalista română Cristina Neagu (Cristina Neagu/facebook)

Cea mai titrată jucătoare de handbal a lumii, românca Cristina Neagu, a acordat un interviu portalului norvegian de specialitate Stregspiller, în care mărturiseşte dorinţa de a repeta în actuala ediţia a turneului Final4 cu echipa sa de club Buducnost Podgorica, performanţa realizată acum doi ani de zile.

''Mi-ar plăcea foarte mult să reuşesc încă o dată în Champions League cu Buducnost, înainte de a părăsi clubul. A fost fantastic să câştig Final4 cu echipa, acum doi ani, şi am avut patru ani extraordinari al club. Va fi dificil să spun 'la revedere', dar ar fi frumos să o fac printr-un nou titlu în Champions League'', a declarat sportiva noastră, care anul acesta împlineşte 29 de ani.

Neagu, care din vară va evolua pentru echipa bucureşteană CSM, s-a calificat cu echipa sa la turneul Final4, de la Budapesta (6-7 mai), unde va întâlni pe Gyor. Cealaltă semifinală va fi disputată între viitoarea sa echipă CSMB şi Vardar Skopje.

''În semifinală vom întâlni Gyor-ul, la fel ca anul trecut şi va fi cel puţin la fel de greu ca acum un an, când am pierdut, terminând în cele din urmă pe ultimul loc..E posibilă o finală cu CSM Bucureşti sau cu Vardar. Tot ce putem face este să jucăm cât putem de bine şi să le arătăm adversarelor că nimeni nu obţine o victorie uşoară cu Buducnost'', a precizat cel mai bun inter stânga al lumii.

Cristina Neagu a vorbit şi despre viitoarea sa echipă CSM Bucureşti:

''Am văzut, bineînţeles, că echipa a câştigat deja Champions League în sezonul trecut, iar anul viitor vom avea o echipă foarte puternică — poate cea mai puternică din lume..Ar însemna foarte mult pentru mine să câştig ceva în oraşul meu natal. Nu am jucat pentru un club din Bucureşti de când eram junioară. Am jucat pentru alte echipe din România la senioare, dar niciodată în Bucureşti..Totuşi, nu e vorba doar de câştigat trofee. Familia şi prietenii mei toţi trăiesc în Bucureşti şi ar însemna mult să îi am aproape, să poată veni la meciuri'', a mărturisit vedeta primei reprezentative a României.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport