Handbal Feminin. Alexandru Dedu, despre prestaţia echipei CSM Bucureşti în Liga Campionilor

"Îmi place foarte mult cum arată echipa şi văd consistenţă, văd dorinţă, motivaţie şi nu e un lucru uşor, ţinând cont că echipa asta are jucătoare de un calibru fantastic. Dar tot timpul este loc de mai bine." - preşedintele FRH, Alexandru Dedu.
Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Alexandru  Dedu.
Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Alexandru Dedu. (Captură foto)

Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Alexandru Dedu, prezent la ceremonia de acordare a distincţiilor olimpice pentru o serie de sportivi avansaţi în clasamentele JO 2008, a lăudat cu această ocazie prestaţia echipei CSM Bucureşti în Liga Campionilor, dar mai ales evoluţia Cristinei Neagu.

''Îmi place foarte mult cum arată echipa şi văd consistenţă, văd dorinţă, motivaţie şi nu e un lucru uşor, ţinând cont că echipa asta are jucătoare de un calibru fantastic. Dar tot timpul este loc de mai bine. În schimb, vreau să reliefez ceva. Îmi place nemaipomenit atitudinea Cristinei Neagu în teren. Şi aşa cum i-am spus ei la telefon o spun tuturor. Modul în care Cristina se comportă în teren şi în afara lui, atât la echipa de club, cât şi la echipa naţională face diferenţa dintre o jucătoare care este de trei ori cea mai bună din lume şi cea care va fi cea mai bună din lume din toate timpurile. Cristina Neagu este cea mai bună din lume şi în momentul în care ştii s-o pui în valoare şi ea se pune în slujba echipei este un mare atu'', a declarat oficialul la 'Casa Olimpică'.

Gruparea din capitală urmează ca duminică să dispute etapa a treia a Grupei A a Ligii Campionilor, în deplasare, în compania echipei daneze Nykobing Falster Handball.

Totodată, Dedu îşi doreşte un rezultat frumos şi la CM 2017 din Germania, turneu final la care reprezentativa noastră va participa în luna decembrie.

''Avem o echipă tânără, cu o medie de vârstă de 23-24 ani. Este o echipă în formare. Sunt foarte mulţumit de ce se întâmplă la echipa naţională, atmosfera de lucru foarte corectă, se munceşte bine. Dar repet este o echipă în formare, ne ducem acolo să ne batem, să căpătăm experienţă. Sper la un loc fruntaş, dar este bine să ştim momentul în care ne aflăm'', a conchis Dedu, care este şi vicepreşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport