Halucinant! Copaci "toaletaţi" crunt în faţa PSD: "Au făcut jocul statului paralel"

"Dacă natura asta face jocurile statului paralel şi ajută protestele, atunci ia să-i arătăm naturii de ce suntem în stare!", denunţă Vlad Alexandrescu mentalitatea care ar fi dus la "toaletarea" arborilor din faţa PSD, după ce un cetăţean s-a urcat într-unul din respectivii copaci pentru a protesta.
Copaci "toaletaţi" la PSD
Copaci "toaletaţi" la PSD (Adrian Moraru)

"Definiţia democraţiei pentru PSD e ”voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să nu mai ai dreptul să mă critici”. Aşa a fost şi în ’90, aşa sunt ei şi acum", scrie, pe Facebook, senatorul USR Vlad Alexandrescu, criticând faptul că arborii din faţa PSD au fost lăsaţi fără crengi după ce, în urmă cu 3 zile, un protestatar s-a urcat într-unul dintre ei.

"Acum 2 zile un protestatar s-a urcat într-un copac în faţa sediului PSD. Ce e de făcut acum? Păi, să tăiem crengile tuturor arborilor din faţa sediului de pe bd. Kiseleff, desigur. Dacă natura asta face jocurile statului paralel şi ajută protestele, atunci ia să-i arătăm naturii de ce suntem în stare. (chiar de curând, un primar PSD spunea ”Nu se opreşte progresul din cauza câtorva copaci”, justificând o viitoare distrugere a unei părţi din Parcul Tineretului)", deplânge Alexandrescu iniţiativa de "toaleta" copacii, dând share pe Facebook şi unor fotografii doveditoare, postate de Adrian Moraru, de la Institutul de Politici Publice.

Senatorul reaminteşte că arborii nu se toaletează cu drujba decât în cazuri excepţionale şi în niciun caz nu tăind ramuri întregi:

"Iar după cum arată acum arborele, destul de probabil se va debilita, uscându-se şi putrezind într-un an sau doi şi chiar căzând peste maşini sau oameni, cum nu rar se întâmplă în Bucureşti din aceleaşi motive.

Iar dacă vorbim de alte cazuri, e vorba de aceeaşi metodă trasă la indigo. Vreun poliţist vorbeşte împotriva modificărilor legislative? Cere-i demisia! Antreprenorii susţin protestele din stradă? Trimite controalele peste firmele lor! Un jurnalist critică guvernarea ta? Cumpără trustul şi dă-l afară!

Chiar mă întreb, oare ei se gândesc serios să închidă şi Facebook? De la un partid care spune că primeşte mesajele la sediul central prin fax, mă aştept la orice. Să încerce cu o şpagă, ori să-i ameninţe cu controale, numai să filtreze şi ei postările, să nu mai ”difuzeze” ştiri critice la adresa lor", adaugă Alexandrescu.

Reamintim că în urmă cu 3 zile, mai mulţi protestatari s-au strâns în faţa sediului PSD, cu ocazia şedinţei CExN a partidului. Mălin Bot şi alte 2 persoane au fost luate cu duba şi amendate. Unul dintre protestatari se suise anterior într-un copac. Mai multe informaţii, aici

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne