Halep, locul doi în "cea mai frumoasă lovitură a lunii septembrie"

Numărul 2 WTA, Simona Halep a obţinut 32% din voturile exprimate de internauţi pentru un schimb de mingi din meciul cu Johanna Konta, de la Wuhan, ocupând locul doi pentru cea mai frumoasă lovitură a lunii septembrie
Jucătoarea română de tenis Simona Halep
Jucătoarea română de tenis Simona Halep (facebook)

Tenismana română Simona Halep, numărul doi în ierarhia celor mai bune jucătoare ale lumii, s-a poziţionat a doua în ancheta realizată de site-ul WTA pentru cea mai frumoasă lovitură a lunii septembrie.

Sportiva noastră a obţinut 32% din voturile exprimate de internauţi pentru un schimb de mingi din meciul cu Johanna Konta, de la Wuhan. Halep a câştigat faza cu o minge trimisă în cross, la scorul de 4-1 în setul decisiv, când jucătoarea din Marea Britanie avea minge de break. Konta a produs surpriza în meciul din optimile turneului de la Wuhan, câştigând cu 6-3, 3-6, 7-5, după ce Simona a condus cu 5-1 în decisiv.

Cu 54% din voturi, primul loc a fost ocupat de poloneza Agnieszka Radwanska, pentru un raliu de senzaţie cu Dominika Cibulkova, în semifinalele turneului Toray Pan Pacific Open. Sârboaica Ana Ivanovic a completat podiumul, cu 7 procente din voturi, rusoaica Maria Şarapova a primit 4 la sută, iar Johanna Konta trei la sută.

Simona Halep a reuşit să câştige de două ori anul acesta ancheta de cea mai frumoasă lovitură a lunii, în februarie şi august, în rest victoria revenind Măriei Şarapova (ianuarie), polonezei Agnieszka Radwanska (martie şi mai), germancei Angelique Kerber (aprilie) şi sârboaicei Ana Ivanovic (iunie).

Italianca Flavia Pennetta, câştigătoarea turneului US Open, a fost desemnată jucătoarea lunii septembrie, cu 56% din voturi, urmată în clasament de Agnieszka Radwanska (23%) şi americanca Venus Williams (21%).

Titlul de WTA Rising Star Of The Month (Stea în ascensiune) a fost adjudecat de Garbine Muguruza (38%).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport