Hackerii au lovit din nou: Au spart site-ul PSD şi au postat un mesaj special pentru Dragnea

Nu a trecut mult timp de când pe site-ul Primăriei Capitalei a apărut celebrul mesaj "M__E PSD" că hackerii au lovit din nou. De data asta, în inima virtuală a PSD-ului.
Liviu Dragnea la Congres
Liviu Dragnea la Congres (Epoch Times)

Site-ul Partidului Social-Democrat a fost spart de hackeri pe 11 august, seara, şi a apărut un mesaj care cu siguranţă nu a fost pe placul lui Liviu Dragnea, potrivit unei capturi de ecran realizate de Realitatea.net.

În acest moment, site-ul psd.ro este dat jos, iar mesajul care apare când se încearcă accesarea lui este "This site can’t be reached. www.psd.ro took too long to respond".

Mesajul postat a fost următorul:

"De ce România trebuie condusă de penali?

Vrem o Românie nouă.

Domnule Dragnea, vă rugăm să nu vă mai creaţi legi după faptele comise

#farapenali -- Semnează şi tu"

Mesaj pe site-ul PSD
Mesaj pe site-ul PSD (Realitatea.net)

Reamintim că site-ul Primăriei Capitalei a fost ţinta unui atac informatic, hackerii publicând celebrul mesaj anti-PSD care a făcut înconjurul ţării. Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne