Guvernul Tudose l-a numit prefect al Brăilei pe finul lui... Tudose

"Sunt finul premierului Tudose de 14 ani. Am activat în mediul privat", zice noul prefect al Brăilei, care i-a luat locul "tehnocratei" Mădălina Cochino.
Mihai Tudose
Mihai Tudose (Florin Chirila/Epoch Times)

Guvernul Tudose a decis, în cadrul şedinţei de miercuri, să o înlocuiască din funcţia de prefect al judeţului Brăila pe Mădălina Cochino, numită de Guvernul Cioloş, cu un tânăr de 38 de ani pe nume George Adrian Paladi.

Potrivit publicaţiei debraila.ro, George Adrian Paladi, de profesie inginer, lucrează la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului, demisionând la începutul acestui an din PSD - partidul în care s-a înscris la sfârşitul anilor ’90. Înainte de a deveni angajat la stat, George Adrian Paladi a activat în privat, ca administrator al unei firme care a avut contracte inclusiv cu instituţii publice.

George Adrian Paladi are şi o strânsă legătură cu premierul Mihai Tudose, originar din acelaşi judeţ.

"Sunt un om onest, bine pregătit. Da, este adevărat că sunt finul domnului Tudose. Nu a fost însă un avantaj. Vă spun că sunt cununat de 14 ani, nu de ieri. Eu am lucrat în mediul privat", a declarat George Adrian Paladi.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne