Guvernul promite dosare penale celor ce nu au plătit contribuţiile la stat. PSD, pe lista rău-platnicilor...

PSD şi coaliţia de guvernare au justificat mutarea contribuţiilor sociale de la angajator la angajat prin faptul că firmele fentează plata. Iată însă că printre rău-platnici se numără chiar filiala Bucureşti a PSD-ului.
Sigla PSD
Sigla PSD (Eugen Horoiu \ Epoch Times România)

Pentru a-şi justifica Revoluţia Fiscală, guvernanţii au tunat şi fulgerat contra angajatorilor care, iată, nu-şi plătesc contribuţiile la stat, motiv pentru care este nevoie ca acestea să fie transferate în sarcina angajaţilor. Cine să fie însă aceşti rău-platnici contra cărora fulgera Guvernul? Ei bine, unul dintre ei este chiar PSD.

Astfel, potrivit Hotnews, care preia o informaţie sesizată iniţial de jurnalista Oana Despa, organizaţia PSD Bucureşti condusă de primarul Capitalei Gabriela Firea avea, la sfârşitul lunii septembrie, restanţe la bugetele pentru asigurări, sociale, şomaj şi sănătate în valoare totală de 109.000 lei, potrivit datelor fiscului.

Filiala PSD apare cu restanţe de 78.879 lei la bugetul asigurărilor sociale de stat, de 27.441 lei la bugetul asigurărilor de sănătate şi de 2.439 lei la şomaj.

Mai merită menţionat că Guvernul a anunţat că neplata contribuţiilor datorate de angajaţi va fi incriminată penal, urmând a fi pedepsită cu închisoarea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne