Grumpy Cat şi latura ei Disney (video)

Grumpy Cat
Grumpy Cat (YouTube)

Cine nu o cunoaşte pe Grumpy Cat, pisica cu faţa cea mai morocănoasă din lume?

În clipul de mai sus Grumpy Cat îşi descoperă latura sa Disney şi cum era de aşteptat, nimeni altul decât piticul morocănos din Albă ca Zăpada şi Cei 7 Pitici au însoţit-o în aventura ei. Finalul clipului este epic!

Celebritatea pisicii a venit odată cu prima poză pe Reddit, publicată în septembrie 2012, pe când Grumpy Cat purta un alt nume. Utilizatorii au spus că prima poză a fost trucată, fapt care i-a determinat pe stăpâni ei să posteze videoclipuri cu Grumpy Cat. Acestea au devenit virale şi astfel i-au dedicat chiar un site, grumpycats.com. Prima fotografie a fost încărcată pe Reddit în secţiunea cu titlul „Meet grumpy cat“. A ajuns, în primele 24 de ore, pe prima pagină cu aproximativ 25.000 de voturi, iar pagina cu poza de pe Imgur a trecut de un milion de vizualizări în primele 48 de ore. Iar pe Reddit, în primele două zile de la publicarea fotografiei, alte 300 de posturi au fost asociate cu „grumpy cat“, iar internauţii au transformat-o aproape instantaneu într-o vedetă, atribuindu-i mesaje sarcastice şi amuzante.

Înainte de a debuta online, Grumpy Cat era doar Tardar Sauce sau Tard, o pisicuţă de câteva luni care locuia cu stăpânii săi în Arizona. S-a născut pe 4 aprilie 2012 şi este o rasă mixtă, stăpânii o aseamănă cu o pisică Ragdoll sau Snowshoe. Se pare că, în ciuda aspectului său, pisica este una obişnuită, deloc morocănoasă. Ea suferă de nanism, o maladie din cauza căreia nu creşte, şi are ocluzie dentară inversă, mandibula fiind mai lungă decât maxilarul superior, ceea ce îi conferă o expresie permanentă de nemulţumire.

Însă celebritatea lui Tard este dată de expresia feţei şi mesajele sarcastice şi amuzante asociate cu ea, astfel că următorul pas era să “scrie” cărţi care să-i ducă mesajele mai departe. Prima sa carte etste "Grumpy Cat: A Grumpy Book", iar a doua este intitulată "The Grumpy Guide To Life: Observations By Grumpy Cat".

Debutul în lumea filmului a avut loc în noiembrie 2014, când a fost lansat "Grumpy Cat's Worst Christmas Ever" atrăgând milioane de telespectatori.

Cea mai morocănoasă pisică de pe internet, Grumpy Cat, i-a adus proprietarei sale, Tabatha Bundesen, o fostă chelneriţă, o avere de aproape 100 de milioane de dolari, în cei doi ani de când a devenit vedetă online.

Şi totuşi cea mai morocănoasă pisică din lume este şi cea mai nobilă şi generoasă în afara scenei. Pisica "încruntată" devenind un soi de ambasador pentru semenele ei mai puţin norocoase şi răsfăţate de la adăposturile pentru animale, iar o mare parte din veniturile câştigate ajung la adăposturile de animale.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură