Grindeanu şi consiliera fostă Miss-Buzău, în Azore, pe bani publici, la o plenară de comunicaţii poştale

Sorin Grindeanu
Sorin Grindeanu (Florin Chirila/Epoch Times)

Sorin Grindeanu şi consiliera sa, Cătălina Miriţă, fostă Miss-Buzău, figurează în sistemul ANCOM că au fost în Insulele Azore, pe bani publici, la o Plenară de comunicaţii poştale, informează Libertatea.

Sorin Grindeanu şi Cătălina Miriţă apar în sistemul intern al ANCOM separat de restul grupului. Sunt trecuţi pe listă între 27 şi 28 iunie 2019, în timp ce Eduard Lucian Lovin, vicepreşedintele ANCOM, şeful de serviciu Eugenia Oana şi consilierul juridic Constantin Gabriel Maradin apar ca participanţi între 27 şi 29 iunie 2019. Cum nu au stat până la finalul evenimentului, Grindeanu şi Miriţă nu apar, precum colegii lor, în pozele de grup realizate în faţa Centrului Cultural şi de Congres din Ponta Delgada, unde s-au realizat fotografiile cu toţi participanţii.

Libertatea reaminteşte că, în calitate de preşedinte al ANCOM, funcţie echivalată prin lege la nivel de ministru, Grindeanu şi-a angajat 6 consilieri, fiecare câştigând un plafon minim de 2.000 de euro pe lună. Unul dintre ei este Cătălina Miriţă, 24 de ani, o fostă Miss Buzău cu o carieră de succes în domeniul modellingului.

ANCOM a refuzat, până acum, să facă publice CV-urile consilierilor. Cât despre Grindeanu, întrebat care sunt criteriile după care şi-a angajat oamenii din cabinet, acesta a răspuns: “Sunt criteriile mele, nu vreau să intru în amănunte”.

Articolul integral poate fi citit aici.