Grindeanu: Manipulările folosite de Guvernul Orban l-ar face invidios şi pe Goebbels. Încetaţi cu ele!

Sorin Grindeanu
Sorin Grindeanu (Florin Chirila/Epoch Times)

Fostul premier PSD Sorin Grindeanu a lansat, miercuri, un atac la adresa Guvernului Orban, susţinând că manipulările la care recurge acesta l-ar face invidios şi pe Joseph Goebbels, ministru al Propagandei Publice în timpul regimului nazist. În plus, Grindeanu i-a mai acuzat pe liberali că urmăresc să dea “tunuri” atunci când lumea nu îi vede.

“Sănătatea fiecărui român trebuie să fie prioritatea oricărui politician responsabil. Din orice partid. Populismele ieftine nu vor salva vieţi şi nici nu vor proteja oamenii în faţa virusului cu care întreaga planetă se confruntă. Manipulările pentru care până şi Goebbels, cu al său Minister al Propagandei, ar fi fost invidios, trebuie să înceteze. Susţin ferm o lege care să permită instituirea unor măsuri clare în situaţii de risc epidemiologic.

Dar o lege, în Parlament, aşa cum cere chiar articolul 53 din Constituţie, nu ‘găselniţe’ ale unora aflaţi vremelnic la butoane, care încearcă să profite şi să mai dea un ‘tun’ când lumea nu îi vede. Aceiaşi care au tupeul să arate cu degetul către PSD când toată lumea înţelege că în ultimele luni PSD a fost partidul care a votat starea de urgenţă şi prelungirea ei sau starea de alertă. Până şi acest guvern, nevotat de parlamentarii PNL, a fost votat de PSD. Şi nu de dragul liberalilor ci pentru că, aşa cum am spus, sănătatea oricărui român nu poate fi jucată la ruleta rusească”, a precizat Grindeanu, pe pagina sa de Facebook.

Remarcile lui Sorin Grindeanu vin în contextul în care acesta apare tot mai mult în prim planul vieţii publice, aparent dorind o revenire pe scena politică.

În acest sens, Grindeanu chiar a avertizat că o luptă pentru putere în interiorul PSD, chiar înainte de alegeri, nu este deloc benefică, soluţia fiind construirea unei echipe de conducere. Mai mult, fostul premier a afirmat că, în acest moment, personalităţile de superforţă din rândul social-democraţilor lipsesc, fie că ar fi vorba de Eugen Teodorovici sau Marcel Ciolacu.

În plus, preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat recent, la Antena 3, că şi-ar dori să aibă în echipa sa, după Congresul partidului, oameni precum Gabriela Firea, Lia Olguţa Vasilescu, Sorin Grindeanu, Mihai Tudose, Radu Moldovan, Gabriel Zetea, Dragoş Benea sau Robert Negoiţă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne